info@fysioneckslag.nl 0299 435 962

Tarieven & vergoedingen door verzekeraars

LET OP: Als patiënt bent u er zelf voorverantwoordelijk om in uw polisvoorwaarden na te gaan of onze behandeling geheel of gedeeltelijke wordt vergoed door uw zorgverzekeraar. Neem bij twijfel zelf contact op met uw zorgverzekeraar. U noemt dan onze praktijkcode: AGB Fysiotherapie Neckslag – 04096802, Fysiotherapie “Het Grote Huis” – 04079253 en Natuurgeneeskunde “Neckslag” – 90064551 Kvk. 58051325

Wat fysiotherapie kost, hangt grotendeels af van de manier waarop u bent verzekerd. Vanuit de basisverzekering wordt fysiotherapie beperkt vergoed en alleen als u in een chronische behandel traject betrokken bent (na de 20-ste behandeling pas). De meeste verzekerden hebben daarom een aanvullende verzekering met een dekking voor fysiotherapie.

Omdat wij een contract met uw zorgverzekeraar hebben krijgt u na een behandeling geen factuur. Uw zorgverzekeraar vergoedt de kosten van de behandeling rechtstreeks aan de praktijk. LET OP: Als uw verzekeraar de kosten slechts deels of tot een maximum bedrag vergoedt, kan de situatie ontstaan dat wij óf uw zorgverzekeraar u een rekening gaat sturen voor een aanvullende eigen bijdrage. Dit is afhankelijk van de zorgverzekeraar. De behandelend therapeut kan u hierover meer vertellen.

Heeft u besloten geen aanvullende verzekering af te sluiten voor fysiotherapie, dan zult u in de meeste gevallen de kosten daarvoor zelf moeten betalen. Dan krijgt u van ons een rekening. Voor patiënten die fysiotherapie niet in hun verzekeringspakket hebben worden de volgende tarieven gehanteerd:

Zitting fysiotherapie in de praktijk
32,- euro
Toeslag fysiotherapie aan huis
15,- euro
Intake na screening
45,- euro
Triggerpoint therapie en/of Mulligan
65,- euro
Medische rapportage (o.a. arbo of schade)
50,- euro
Intake natuurgeneeskunde consult
120,- euro
Natuurgeneeskunde consult
80,- euro
Lichaamsgerichte therapieën
65,- euro
Behandeling lichaamseigen substanties
60,- euro

Afspraken die niet 24-uur van tevoren zijn afgezegd, worden in rekening gebracht

Contact


Purmerend

Landsmeer